» Adverteren

Wat is dit?

Op onze website heeft u als ondernemer de mogelijkheid te adverteren, dit kan op verschillende manieren voor verschillende prijzen. Hieronder volgt een overzicht van onze mogelijkheden.

Tekstlink.
Deze worden aan de rechterzijde geplaatst in een "label" advertentie zoals er nu al een label staat tuincentra, d.w.z. dat een een label deelt met meerdere tekst links.
Via een klik op deze link komen bezoekers dan terrecht op uw website.
Kosten voor een tekstlink bedragen € 8,- per jaar.

Eigen label tekstlink.
Een eigen label kopen waarin dan alleen uw tekst staat met een link naar uw website is ook een mogelijkheid, u deelt dan dit label met niemand en u kunt hierdoor dan ook meer tekst plaatsen. De kop boven het label mag u zelf bepalen.
Kosten voor een eigen tekstlabel bedragen € 15,- per jaar

Eigen label met afbeelding.
Een eigen label met afbeelding kopen hoort ook tot de mogelijkheden, eventueel kunt u hier een regel tekst aan toevoegen, ook kunt u de tekst boven het label zelf bepalen.
Kosten voor een label met afbeelding bedragen € 20,- per jaar.

Banner.
Het is ook mogelijk een recklame banner te tonen op onze homepage, deze wordt getoont aan de onderzijde van onze pagina, via een klik op deze banner komen bezoekers op uw website terrecht. De tekst boven de banner kunt u zelf bepalen.
Wilt u uw banner hoger op onze homepage krijgen, dan vragen wij hiervoor € 5,- extra voor de periode van 6 maanden, dan zal uw banner altijd in de top 3 van onze pagina staan. Kosten voor een gewone bannerplaats bedragen € 25,- per jaar

Wij houden het recht om zonder reden van opgaaf een advertentie te weigeren, uiteraard betaald u dan ook niets, na plaatsing van een advertentie ontvangt u van ons een factuur welke u binnen 14 dagen kunt voldoen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u dit mailen naar wouterlindeman@live.nl
 

 

 

 

Meld je aan als affiliate van TradeGetter en begin met geld verdienen voor je website.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Advertentie

  • Gratis dating - Start met mensen ontmoeten voor een leuke date of vrienschap op Relatiefront.nl

Advertentie

  • e

Wie is er online ?

Bestrijdingsmiddelen.

Last update

  • Din. 10 mei 2011

Copyright 2002-2018